UHANI BIOJOUX® iz čistega kirurškega jekla

BIOJOUX® je linija medicinskih uhanov, izdelanih s komponentami, ki zagotavljajo popolno skladnost z Evropsko direktivo. So testirani, certificirani in biokompatibilni za ljudi, ki imajo težave z nikljem. Medicinski uhani BIOJOUX® so izdelani iz nerjavečega kirurškega jekla 316L, brez galvanskih kemičnih prevlek. Gre za prvi nakit na slovenskem trgu, ki ni le prevlečen, ampak v celoti izdelan iz čistega kirurškega jekla. Na razpolago je ogromno privlačnih modelov, ki zadovoljijo široko paleto okusov – od aktualno trendovskih do večno klasičnih, tudi s kristali Swarovski®.

Kolekcija hipoalregenih uhanov BIOJUX® se prodaja v ekskluzivno lekarnah, specializiranih prodajalnah in spletni trgovini. Po podatkih Newline tržne raziskave so uhani BIOJOUX® prisotni v več kot 6.000 lekarniških enotah v Italiji, Španiji, Grčiji, Švici in na Portugalskem.

BIOJOUX® – inovativna linija kakovostnega nakita za vse starosti, s finimi in elegantnimi modeli za odrasle ter živahnimi in igrivimi vzorci za otroke. Za vsak dan in posebne priložnosti.

Evropska direktiva določa omejitev vsebnosti niklja, kadmija in svinca v številnih izdelkih, tudi v nakitu. Eden od razlogov je tudi ta, da 20% ženskega prebivalstva dokazano trpi zaradi težav, povezanih z alergijskim kontaktnim dermatitisom. Gre za vnetno reakcijo, pri kateri koža ob stiku z alergenom pordi, srbi in se lušči. Daleč najpogostejša je alergija na nikelj, ki je lahko prirojena ali pridobljena. 

Active Filters: Clear Filters