KOMPRESIJSKE NOGAVICE

Utrujene, otekle ali boleče noge? Kompresijske nogavice nudijo izjemne koristi številnim ljudem, ne glede na stopnjo težav.

Kompresijske nogavice Gloria so kakovostne kompresijske nogavice, proizvodene v Italiji. Na slovenskem trgu so prisotne že vrsto let, na voljo so v lekarnah in specializiranih trgovinah po celi Sloveniji.

Ko gre za zdravje vemo, da je najpomembnejša kakovost – zato zaupajte italijanskemu proizvajalcu Gloria, ki s kakovostnimi kompresijskimi nogavicami že od leta 1926 pomaga številnim ljudem ob težavah s krčnimi žilami po celem svetu.

Active Filters: Clear Filters

Zakaj kompresijske nogavice Gloria:  • Kakovostna izdelava in materiali

  • Različni modeli (kompresijske hlačne nogavice, dokolenke in visokostegenske kompresijske nogavice)

  • Vrhunska kakovost, proizvodnja v Italiji s tradicijo iz leta 1926

  • Nepremagljiva cena - najboljše razmerje med kakovostjo in ceno v Sloveniji

  • Kompresijske nogavice po meri izdelamo v kratkem času (prbl. 7-14 dni)

  • Strokovno svetovanje (kontaktirajte nas) in široka ponudba za vse vrste težav - preventive in terapevtske nogavice, nogavice za krčne žile, potovalne nogavice, poletni modeli z odprtimi prsti, itd.


PDF KATALOG IZDELKOV GLORIA MED (PDF /11,8mB)

Vsak peti 20-letnik in kar 80% starejših od 65 let ima razne bolezenske spremembe na venah, kot so npr. krčne žile.

Kompresijske nogavice je priporočljivo nositi vedno, ko dlje časa sedite in stojite. Nosečnice  zmanjšajo obremenitev žil zaradi dodatne teže dojenčka in hormonskih sprememb, ki vplivajo na ožilje od začetka nosečnosti dalje. Športniki jih koristijo predvsem pri okrevanju po vadbi.

Znanstveni članki so potrdili učinkovitost kompresijskih nogavic pri zdravljenju in preprečevanju nastanka bolezenskih stanj na venah.

Zato postavite svoje predsodke o kompresijskih nogavicah na stran in pomislite na zdravje – vaše noge vam bodo hvaležne.