VREČKA GEL TOPLO HLADNO WB-NT-600 UNIVERZALNA

7,24 

Za naročila do 15h dostava že naslednji dan!

UNIVERZALNA 30 X 19 CM

Univerzalna in večkratno uporabna vrečka je zasnovana za uporabo pri hladni ali topli terapiji za različne terapevtske potrebe.

Hot & cold obkladki so izdelani iz trpežnega  materiala, v katerem je aktivni gel, ki akumulira mraz ali toploto.

Uporabljajo se pri hladni ali topli terapiji za zaustavitev oteklin, zmanjšanje nastajanja limfe in zmanjšanje bolečin, ki jih povzročajo poškodbe.

Poštnina: 3,66€ - nad 50€ brez poštnine.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Predstavitev vročih in hladnih oblog za terapevtsko uporabo

Želel bi vam predstaviti naše vroče in hladne obloge, ki so izdelane iz trpežnega najlonskega materiala in vsebujejo aktivni gel, ki učinkovito kopiči mraz ali toploto. Te univerzalne in večkratno uporabne obloge so zasnovane za uporabo pri hladni ali topli terapiji za različne terapevtske potrebe.

Indikacije za uporabo vroče terapije vključujejo zmanjšanje bolečin, upravljanje sklepne kontrakture, brazgotine, adhezije po operaciji, paralizo perifernih živcev, poškodbe vezi in sklepne ovojnice, bolezni sklepov različnega izvora, degenerativne in deformacijske spremembe, RA, AS, cistitis ter pripravo na telesno vadbo.

Indikacije za uporabo hladne terapije zajemajo širok spekter pogojev, vključno s poškodbami in prenapetostjo lokomotornih organov (npr. solzami mišic in vezi), izpahi in zvini sklepov, vnetjem periartikularnih tkiv, akutnim RA, bolečinskim stanjem pri osteoartritisu, nevralgijo in bolečinskimi sindromi, hipertonijo, zmanjšanje temperature pri stanjih subfebrilnosti in vročine ter otekanje tkiv.

Naše vroče in hladne obloge so vsestranske in lahko učinkovito prispevajo k zmanjšanju otekline, proizvodnje limfe in bolečin, ki jih povzročijo poškodbe. Ponujajo praktično in večkratno uporabno rešitev za različne terapevtske potrebe.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “VREČKA GEL TOPLO HLADNO WB-NT-600 UNIVERZALNA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja