PULZNI OKSIMETER SAT-500

222,61 

Za naročila do 15h dostava že naslednji dan!

SAT-500  prenosni oksimeter predstavlja vrhunsko in inovativno rešitev za spremljanje vitalnih znakov pri odraslih, otrocih in novorojenčkih.

SAT 500 se lahko uporablja z izmenljivimi senzorji (dodatek), ki omogočajo uporabo naprave v različnih kliničnih okoljih, vključno z uporabo pri odraslih, v pediatrični obravnavi in neonatalni negi.

SAT-500  je namenjen profesionalni uporabi in je opremljen z naprednimi alarmi za prag SpO2 in srčni utrip, ki omogočajo natančen nadzor nad vitalnimi parametri pacientov. Poleg tega je ta naprava idealna tudi za spremljanje obstruktivne nočne apneje (OSAS), saj omogoča beleženje podatkov do 24 zaporednih ur, kar omogoča celovit vpogled v pacientovo zdravstveno stanje.

V kompletu s SAT-500  prejmete tudi posebno programsko opremo, ki omogoča podrobno analizo in tiskanje podatkov v obliki grafičnega prikaza kratkoročnega in dolgoročnega trenda, dogodkov desaturacije ter povprečnih vrednosti parametrov. S pomočjo jasnega zaslona so uporabnikom na voljo natančni podatki o SpO2, srčnem utripu, intenzivnosti signala in stanju napolnjenosti baterije, kar omogoča enostavno in učinkovito uporabo naprave v različnih okoliščinah.

SAT-500 ima vgrajeno litij-ionsko baterijo, ki zagotavlja dolgotrajno delovanje naprave. V kompletu s  prejmete tudi stenski in USB polnilec, torbico za prenašanje ter ponovno uporabni trdi senzor za odrasle, kar zagotavlja popolno pripravljenost in uporabnost naprave v različnih okoliščinah.

Poštnina: 3,66€ - nad 50€ brez poštnine.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

SAT 500 je prenosni SATURIMETER, ki omogoča natančno merjenje nasičenosti kisika in srčnega utripa s pomočjo infrardečih žarkov. Uporabnikom omogoča jasno berljive vrednosti zahvaljujoč barvnemu aktivnemu matričnemu LCD zaslonu velikosti 1,8″, ki se lahko nastavi v 2 različna položaja in prikazuje pletismografski val ter indikator perfuzije z 15 dinamičnimi segmenti. Svetlost zaslona je nastavljiva v 3 nivojih, kar omogoča udobno uporabo v različnih pogojih osvetlitve. Hitro zaznavanje vrednosti traja približno 5 sekund. Naprava je opremljena z zvočnimi in vizualnimi alarmi za parametre SpO2 in srčni utrip. Deluje z 850 mAh litij-ionsko baterijo, ki zagotavlja 14 ur neprekinjenega delovanja.

SAT 500 je primeren za uporabo pri odraslih, v pediatričnem in neonatalnem okolju, pri čemer so na voljo posebni senzorji za vsako skupino.

DODATEK (ni vključeno)

  • OTROŠKI SENZOR ZA SAT-511 ZA OKSIMETER SAT-500
  • PODALJŠEK ZA PULZNI OKSIMETER (SAT-500) ZA OTROŠKI SENZOR
  • SENZOR ZA ODRASLE SAT-510

Vključuje tudi torbo za prenašanje. Omogoča beleženje in shranjevanje vrednosti SpO2 in srčnega utripa do 24 ur ter povezavo preko USB vrata z osebnim računalnikom za prenos shranjenih vrednosti. Poleg tega je opremljen s programsko opremo, ki omogoča upravljanje pacientov in analizo zaznanih vrednosti.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PULZNI OKSIMETER SAT-500”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja