OTROŠKI INVALIDSKI VOZIČEK CP880

307,23 

  • Širina sedeža 37 cm. 
  • Maksimalna nosilnost 100 Kg.
  • Teža 14,5 kg
Poštnina: 3,66€ - nad 50€ brez poštnine.

Ni na zalogi

Opis

Invalidski voziček iz barvanega anodiziranega aluminija, zložljiv naslon za roke, ročaj nastavljiv po višini, z malimi polnimi kolesi iz gume spredaj in velikimi polnimi kolesi zadaj. Zavore so na zadnjih kolesih. Namenjen je za zunanjo in notranjo uporabo. Podnožniki so snemljivi in nastavljivi po višini. Sedež in hrbtni naslon iz nylona.

MERE

Celotna dolžina vozička

Dolžina vozička brez podnožnikov

Dolžina sedišča

Celotna višina vozička

Višina vozička do vrha stranice

Višina sedišča

Višina podnožnikov glede na kot

CP880

94 cm

74 cm

36 cm

49-86 cm

62 cm

42 cm

37-42 cm

Širina sedeža

Višina hrbtnega naslona

Celotna širina odprtega vozička

Širina zloženega vozička

Teža vozička

MAKSIMALNA OBREMENITEV

37 cm

37 cm 

56 cm

31 cm

14,5 Kg

56 cm

15 cm

100 Kg

SESTAVNI DELI:

Barvano aluminjasto ogrodje z enojnim križem, sedišče in hrbtni naslon iz nylona, ročaj nastavljiv po višini, snemljive stranice z oblazinjenim naslonom za roke, podnožniki nastavljivi po višini in snemljivi (regulacija višine s pomočjo vijaka na spodnji strani podnožnika), podnožna plošča dvižna, spredaj mala polna kolesa, zadaj velika polna kolesa, zavorna ročica za blokado zadnjih koles. Invalidski voziček ima pas za pripenjanje pacienta.

pas za pripenjanje pacienta

NAVODILA ZA UPORABO:

Invalidski voziček se uporablja kot pripomoček za pomoč pri gibanju in lahko ga upravlja tudi spremljevalec.

Invalidski voziček je izdelan iz nestrupenih materialov in ne povzroča nevarnosti uporabniku ali spremljevalcu. Invalidski voziček razširite do konca tako, da sta sedišče in hrbtni naslon zravnana. Podnožnik namestite na ogrodje vozička na za to namenjeno ležišče in ga obrnite proti sredini vozička, da se zaskoči. Postopek ponovit z drugim podnožnikom. Spustite podnožne plošče da so vzporedno s tlemi. Dolžino podnožnikov regulirate glede na dolžino nog uporabnika s pomočjo vijaka na spodnji strani cevi podnožnika. Podnožnike odstranite tako, da povlečete ročico na notranji strani podnožnika.

Pred uporabo vozička preverite tlak v zračnicah zadnjih koles. Po potrebi jih dodatno napolnite. Redno preverjajte stanje obrabljenosti plašča in ga po potrebi zamenjajte. Voziček ponovno zložite tako, da istočasno povlečete zanki, ki sta pritrjeni na robovih sedišča.

Preden se posedate ali vstajate z vozička morate OBVEZNO blokirati zadnja pogonska kolesa z zavoro.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “OTROŠKI INVALIDSKI VOZIČEK CP880”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja