DIY SISTEM ZA PIERCING V NOSU KOMPLET

15,00 

Za naročila do 15h dostava že naslednji dan!

DIY SISTEM ZA PREBADANJE NOSU ZA ENKRATNO UPORABO

Profesionalni sistem za prebadanje nosu, imenovan Dr. Pierce™. Ta sistem ponuja manj invazivno storitev, ki je varnejša, s pisno garancijo sterilnosti na embalaži. Poleg tega se čas celjenja skrajša na 12 tednov, kar je krajši čas v primerjavi s tradicionalnim prebadanjem z biopsijskimi iglami, ki zahteva 16 tednov celjenja. Hitrejše celjenje pomaga omejiti možnost okužb.

KOMPLET VSEBUJE

  • Piercing instrument za enkratno uporabo
  • Sterilna škatlica z uhanom inverness
  • Sterilni robčki
Poštnina: 3,66€ - nad 50€ brez poštnine.

Je na zalogi

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€
Zaupanja vredna trgovina - preko 15.000 spletnih nakupov
100% varen nakup v skladu z GDPR
Kategorija:

Opis

 

Inverness je znan po tem, da ima najvarnejše in tehnološko najnaprednejše sisteme za piercing, ki so trenutno na voljo. Varnost je vedno na prvem mestu, zato uporabljajo popolnoma zaprte kartuše za uhane, ki preprečujejo izpostavljenost navzkrižni kontaminaciji. Vsi uhani, ki jih uporabljajo, so hipoalergijski in izdelani v Združenih državah Amerike ter skladni s smernicami FDA. Tako lahko zaupate njihovim zlitinam.

Poleg tega, da skrbijo za varnost, je tudi sterilnost zagotovljena. Inverness sledi strogim protokolom sterilizacije, kar omogoča pisno garancijo na vsako kaseto za uhane. Vendar velja opozoriti, da garancija velja le, če embalaža ni odprta ali poškodovana.

Uporabljajo tudi ročni piercing instrument za enkratno uporabo, ki omogoča nežno in natančno prebadanje. Poleg tega imajo v ponudbi tudi profesionalni sistem za prebadanje nosu, imenovan Dr. Pierce™. Ta sistem ponuja manj invazivno storitev, ki je varnejša, s pisno garancijo sterilnosti na embalaži. Poleg tega se časi celjenja skrajšajo na 12 tednov, kar je krajši čas v primerjavi s tradicionalnim prebadanjem z biopsijskimi iglami, ki zahteva 16 tednov celjenja. Hitrejše celjenje pomaga omejiti možnost okužb

Inverness je torej odlična izbira za varno, napredno in skrbno izvedeno prebadanje ter vam omogoča, da se počutite udobno in zaupate njihovim izdelkom.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “DIY SISTEM ZA PIERCING V NOSU KOMPLET”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja