HLAČNE NOGAVICE 18 mmHg

15,18 16,90 

Zaradi povečanega obsega naročil lahko pride do zamud pri dostavi.

Kompresijske nogavice – Hlačne: 18 mm/Hg (140 DEN)

Počisti
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€
Zaupanja vredna trgovina - preko 6000 spletnih nakupov
100% varen nakup v skladu z GDPR

Opis

Preventivne hlačne kompresijske nogavice 140 DEN / 18 mmHg – milimetrov živega sreba. “Milimeter živega srebra” je enota za merjenje pritiska, ki se jo pogosto uporablja v zdravstvu in pomeni jakost pritiska nogavice v področju gležnja. To so vsakodnevne preventivne nogavice, ki imajo v primerjavi s terapevtskimi nižjo stopnjo kompresijo in za katere ne potrebujete zdravniške naročilnice. Primerno velikost kompresijskih nogavic izberete na podlagi številke noge in teže. Služijo optimalni podpori venskemu sistemu in vršijo optimalno masažo. Indikacije: motnje v venski cirkulaciji, blage otekline, utrujene noge, težke noge.

Kompresijske nogavice pomagajo pri cirkulaciji krvi tako, da potiskajo kri iz nog nazaj proti srcu. Najmočneje kompresijske nogavice stisnejo pri gležnju, kompresija pa postopoma popušča proti vrhu noge. Postopna kompresija ustvari boljši venski pritisk, ki spodbuja cirkulacijo, s tem pa preprečuje otekanje in utrujenost nog po dolgem dnevu v sedečem ali stoječem položaju.

Surovinska sestava: EA/elastan /Elastan /elastane/Elasthan /elasthanne, PA/NY/Poliamid/ Poliammidica/ nylon/ Polyamide/ polyamid

kompresijske nogavice stopnja kompresije               Bela barva je samo po naročilu, dobavni rok je 7 dni.

Kompresijske nogavice hlačne tabela mer 40 den

Kako obuti kompresijske nogavice?

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HLAČNE NOGAVICE 18 mmHg”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja