GLAVNIK ZA ODSTRANJEVANJE UŠI IN GNID LC860

22,53 

(1 mnenje stranke)

Električni glavnik za odstranjevanje uši in gnid MEDISANA LC 860 učinkovito odstranjuje naglavne uši, brez da bi se bilo potrebno zateči k kemičnim sredstvom.

Deluje tako, da med zobci ustvarja električni naboj, ki ob stiku ubije uši in njihova jajčeca. Električni naboj je tako majhen, da ga uporabnik ne zazna; uporaba naprave je zato popolnoma varna.

Poštnina: 3,66€ - nad 50€ brez poštnine.

Samo še 1 na zalogi.

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€
Zaupanja vredna trgovina - preko 10.000 spletnih nakupov
100% varen nakup v skladu z GDPR
Šifra: 853 Kategoriji: ,

Opis

Električni glavnik za uši MEDISANA LC 860 je primeren za odrasle in otroke starejše od 3 let. Glavnik pa lahko uporabljate tudi na hišnih ljubljenčkih, kot so psi in mačke.

DELOVANJE NAPRAVE

Električni glavnik za odstranjevanje uši se lahko uporablja le na suhih laseh. Po potrebi pred uporabo glavnika za uši razčešite lase in odstranite čope ali kite.

Ob vklop naprave visok brneč glas ponazarja, da naprava deluje. Glavnik postavite pod kot 45°‐90° in ga vodite skozi lase. Med česanjem las se brnjenje ob stiku zobcev z ušmi ali jajčeci za kratek čas ustavi. Če se brnjenje ne nadaljuje, so zobci glavnika za uši zamašeni. Glavnik izklopite. Vzemite majhno krtačko za čiščenje, ki je vgrajena na koncu ročaja in očistite zobce. Nadaljujte s česanjem las. Vzemite si čas in lase temeljito prečešite. Po zaključenem delu ne pozabite izklopiti naprave in jo temeljito očistiti. Kadar glavnika ne uporabljate, nanj vedno namestite zaščitni pokrov.

Ker je električni glavnik za uši MEDISANA LC 860 še posebej učinkovit pri odraslih ušeh, ga uporabljajte približno 2 tedna in tako poskrbite, da ste odstranili vse uši. Za zaščito pred ponovnim pojavom uši priporočamo, da električni glavnik kot previdnostni ukrep uporabljate enkrat tedensko.

Napravo napajaja standardna AA baterija, ki je priložena.

Odgovori na vaša vprašanja

Kdo lahko dobi lasne uši?

Kdorkoli – ne le otroci. Res je tudi, da se uši raje nahajajo na čistih laseh!

 

Kako dobimo lasne uši?

Uši ne skačejo ali letijo ampak se plazijo. Da dobite lasne uši, morate biti v tesnem stiku z osebo, ki uši ima (dotikanje glav). To se lahko zgodi med igro v šoli ali med kontakti s člani družine.

Kje lahko dobimo uši?

Glavni vir uši ni vedno šola. Dejstvo je, da se uši nahajajo izven učilnic in se prenosi uši opravijo pogosteje v okolju izven šole.

Koga naj pregledam in kako pogosto?

Preverite člane družine in tesne prijatelje. Če veste za pojav lasnih uši v okolju kjer živite, preglejte enkrat tedensko za zgodnje odkrivanje.

Zakaj je zgodnje odkrivanje tako pomembno?

Če odkrijete lasne uši dovolj zgodaj, jih boste hitreje odstranili in zmanjšali možnost prenosa uši na druge ljudi

Kako dolgo traja baterija?

Trajanje baterije je odvisno od tipa baterije, alkalne baterije trajajo dalj od navadnih.

Pogoji za vračilo okvarjenega aparata

Okvarjeni proizvodi bodo sprejeti le, če bodo čisti, celi v originalni embalaži s pravilno izpolnjenim garancijskim listom in dokazilom o nakupu (račun trgovine, potrdilo o dostavi). Prosimo, da priložite tudi opis težav oziroma napake.

 

 

1 mnenje za GLAVNIK ZA ODSTRANJEVANJE UŠI IN GNID LC860

  1. nežka

    Dobra cena in hitr dostavlen

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja