VERIŽICE IN ZAPESTNICE BIOJOUX® FASHION

Kolekcija Biojoux® Fashion je skrbno oblikovana z največjo pozornostjo do detajlov, ki združujejo varnost kirurškega jekla 316L s prefinjenostjo italijanskega dizajna. Vsak element je ročno izdelan z namenom, da izžareva ne le estetsko dovršenost, ampak tudi prefinjenost in slog, ki naredi vsak kos popoln modni dodatek, idealen za dopolnitev čisto vsakega outfita in priložnosti.

Ampak to še ni vse. Linija Biojoux® Fashion se ne ponaša le z razkošnim videzom, temveč tudi z globoko zavezanostjo varnosti in kakovosti. Gre za prvi nakit na slovenskem trgu, ki ni le prevlečen ampak V CELOTI izdelan iz čistega kirurškega jekla 316L. Verižice in zapestnice  Biojoux® Fashion so certificirane in testirane na nikelj, kadmij in svinec, zato so posebej primerne za ljudi, ki imajo težave z alergijami. Tako ne skrbijo le za lepoto in estetiko, temveč tudi za zdravje kože tistih, ki jih nosijo.

Biojoux® Fashion je linija nakita, izdelanega s komponentami, ki zagotavljajo popolno skladnost z Evropsko direktivo. Je testirana, certificirana in biokompatibilna za ljudi, ki imajo težave z nikljem. Kolekcija izbranega hipoalergenega nakita Biojoux® Fashion se prodaja v ekskluzivno lekarnah, specializiranih prodajalnah in spletni trgovini. Po podatkih Newline tržne raziskave je Biojoux® Fashion prisoten v več kot 6.000 lekarniških enotah v Italiji, Španiji, Grčiji, Švici in na Portugalskem.

Evropska direktiva določa omejitev vsebnosti niklja, kadmija in svinca v številnih izdelkih, tudi v nakitu. Eden od razlogov je tudi ta, da 20% ženskega prebivalstva dokazano trpi zaradi težav, povezanih z alergijskim kontaktnim dermatitisom. Gre za vnetno reakcijo, pri kateri koža ob stiku z alergenom pordi, srbi in se lušči. Daleč najpogostejša je alergija na nikelj, ki je lahko prirojena ali pridobljena.

Ne glede na to, ali si želite izboljšati svoj vsakdanji videz z nečim izvirnim in elegantnim, ali pa dodati pridih glamurja posebnim priložnostim, nudi linija Biojoux® Fashion nekaj za vsak okus. Prijazno vas vabimo, da raziščete kolekcijo že danes in odkrijete tisto zapestnico ali verižico, ki bo v polnosti odrazila vašo osebnost in edinstven stil.

Izjemna paleta verižic in zapestnic Biojoux® Fashion združuje lepoto italijanskega dizajna z varnostjo in kakovostjo čistega kirurškega jekla 316L. Nadgradite svoj modni izraz z edinstveno kolekcijo čudovitega nakita Biojoux® Fashion – kjer se eleganca sreča z varnostjo in kjer se vsak kos spremeni v neprecenljiv modni izraz vaše osebnosti.

Active Filters: Clear Filters