Inhalacijske mešanice

Inhalacijska ali aerosolna terapija je ena najpomembnejših načinov zdravljenja bolezni in infekcij dihal, ohranjanja zdrave sluznice dihal, nepogrešljiva pa je tudi pri okrevanju in zdravljenju najrazličnejših drugih bolezni.
Pri zdravljenju malčkov in otrok je priporočljivo najprej poseči po tovrstnem zdravljenju.

Inhalacijska nega s pomočjo inhalatorja je učinkovita, enostavna, brez stranskih učinkov, otroku prijazna, enostavna in vsestransko uporabna metoda zdravljenja. Najrazličnejša bolezenska in infektivna stanja lahko učinkovito zdravimo in lajšamo z inhalacijami, pri katerih uporabimo fiziološko raztopino ali pa inhalacijske mešanice.

S pomočjo naprave, ki se imenuje inhalator, zdravilne učinkovine vstopijo v dihalni sistem. Inhalator s svojim delovanjem omogoča nastanek zelo majhnih, drobnih delcev (aerosolov) inhalacijske mešanice ali raztopine. Ti delci v spodnjih ali zgornjih dihalnih poteh delujejo terapevtsko, vlažijo sluznico in delujejo preventivno in kurativno. Prav tako pa preko dihal v organizem vstopijo tudi druge učinkovine inhalacijskih mešanic, ki terapevtsko delujejo na druge organske sisteme telesa.

V podjetju Medikoel so razvili ApiInhal inhalacijske mešanice, kjer vsaka s svojo določeno sestavo pripomore k lažjemu in hitrejšemu okrevanju pri najrazličnejših obolenjih, boleznih in infekcijah. Sestavine ApiInhal inhalacijskih mešanic temeljijo na naravni osnovi medu, propolisa in izvlečkov zdravilnih rastlin.

Active Filters: Clear Filters