Kompresijske rokavice

Elastične kompresijske rokavice GloriaMed so lahke in udobne za nošenje, zahvaljujoč uporabi sintetične preje, zagotavljajo popolno prileganje roki. Šivi so tanki in ploščati. Na voljo so modeli s pasom ali s silikonom ter z dlanjo ali brez, na voljo so tudi rokavice po meri. Elastične kompresijske rokavice so namenjene v zdravljenju primarnega in sekundarnega limfedema zgornjih okončin.

Modeli elastičnih kopresijskih rokavic

Modeli elastičnih kompresijskih rokavic

Razredi kompresije:
Gloria Med 101: kompresija razred 1 –  preprečevanje postoperativnega limfedema po mastektomiji z ali brez radioterapije. V primerih lažjih oblik limfedemov.

Gloria Med 201: kompresija razred 2 – za  novo nastali limfedem in pri močnem nazadovanju. Stagnacija in otekline po mastektomiji z ali brez radioterapije. Zdravljenje sekundarnega limfedma. Posttravmatski edem in postoperacijska rehabilitacija po osnovnem zdravljenju.

Tabela za jemanje mer

Tabela za jemanje mer kompresijskih rokavic

Točke za izdelavo kompresijskih rokavic po meri

Spoštovani,

Nakup elastičnih kompresijskih rokavic preko spleta se zdi zelo enostaven, vendar pri tem niste deležni ustreznega nasveta in pravilnega odvzema mer obsega udov (noge ali roke). Za indikacijo smo zgoraj  priložili obrazec za jemanje mer obsegov in dolžine rok, kjer so na sliki prikazane točke, ki jih morate izpolniti.

Za pravilno jemanje mer in s tem pridobitev ustreznih in primernih elastičnih kompresijskih rokavic, vam predlagamo, da se oglasite v vaši najbližji specializirani prodajalni z medicinskimi in ortopedskimi pripomočki, ki je označena v spustnem seznamu »Prodajna mesta – ostala prodajna mesta«.

Opravili bodo individualne meritve in vam svetovali po navodilih zdravnika, ustrezno kompresijo, material in model kompresijskih rokavic.

Za vse dodatne informacije smo vam vedno na voljo na tel. 05/ 330 46 10 ali 05/ 330 46 11.

Dokumenti

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Active Filters: Clear Filters