Akcija!

Inhalacijska mešanica Api-Inhal: rdeča pesa

10,18  9,16 

Inhalacijska mešanica je mešanica naravnih izvlečkov in učinkovin, ki se uporablja za terapijo z inhalacijo.

Sestava:

Med, propolis, sol, zgoščen sok rdeče pese, izvleček smrekovih vršičkov in velike koprive.

Poštnina: 3,66€ - nad 50€ brez poštnine.

Je na zalogi

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€
Zaupanja vredna trgovina - preko 6000 spletnih nakupov
100% varen nakup v skladu z GDPR
Šifra: 815 Kategoriji: ,

Opis

KAJ JE API-INHAL INHALACIJSKA MEŠANICA Z RDEČO PESO?

Inhalacijska mešanica je mešanica naravnih izvlečkov in učinkovin, ki se uporablja za terapijo z inhalacijo. Vsebuje med, propolis, sol, zgoščen sok rdeče pese, izvleček smrekovih vršičkov in velike koprive.

Inhalacijska mešanica Api-Inhal z rdečo peso ima spremenjeno energetsko strukturo. Informirana je s frekvencami, ki se uporabljajo pri frekvenčni terapiji za lajšanje anemij.

Slabokrvnost ali anemija je stanje organizma, pri katerem je zmanjšano število rdečih krvnih telesc alihemoglobina. Rdeča krvna telesca vsebujejo hemoglobin in le ta omogoča prenos kisika iz pljuč po vsem telesu. Ker kri ne more prenesti dovolj kisika po telesu, se pojavijo različni simptomi slabokrvnosti: utrujenost, slabša telesna kondicija, brezvoljnost, glavobol, omotica, vrtoglavica in zmanjšana odpornost na okužbe.

Slabokrvnost je pogosta predvsem pri ženskah, vzrokov pa je več: najrazličnejše krvavitve (razjede, menstrualne in poporodne krvavitve), pomanjkanje železa (obilne menstruacije, prehranske težave, nosečnost, dojenje), pomanjkanje vitaminov B12 in folne kisline, avtoimune reakcije, okvare kostnega mozga,…

Inhalacijsko mešanico z rdečo peso in propolisom uporabljamo ob pojavu slabokrvnosti ali anemij, v nosečnosti, po porodu, v času dojenja, v času najrazličnejših obolenj, pri dolgotrajnih in kroničnih obolenjih in pri povečani športni aktivnosti.

Ne uporabljajte inhalacijske mešanice z rdečo peso in propolisom:
• če ste preobčutljivi ali alergični na med, propolis ali na katerokoli, v sestavi, omenjeno učinkovino ali rastlino

Izgled in vsebina pakiranja
Inhalacijska mešanica je tekočina, pakirana v stekleno, temno stekleničko. Vsebina pakiranja je škatla, ki vsebuje temno stekleničko s 6 ml vsebine inhalacijske mešanice, stekleno posodico s 35 ml raztopino soli, sterilno dozirno brizgalko (2 ml), žličko in priložena navodila za uporabo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Inhalacijska mešanica Api-Inhal: rdeča pesa”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja