Akcija!

Inhalacijska mešanica Api-Inhal: jesen – zima

10,18  9,16 

Inhalacijska mešanica 
Api-Inhal: jesen – zima proti prehladu in gripi deluje proti mikrobno, ter vlaži in čisti sluznico dihalnih poti.

Sestava:

Med, propolis, sol, koncentriran izvleček ameriškega slamnika, izvleček smrekovih vršičkov, izvlečke velike koprive, navadnega sleza, bezga, materine dušice in malinjaka

Poštnina: 3,66€ - nad 50€ brez poštnine.

Je na zalogi

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€
Zaupanja vredna trgovina - preko 10.000 spletnih nakupov
100% varen nakup v skladu z GDPR
Šifra: 812 Kategoriji: ,

Opis

KAJ JE API-INHAL INHALACIJSKA MEŠANICA PROTI PREHLADU IN GRIPI?

Inhalacijska mešanica Api-Inhal: jesen – zima je mešanica izključno naravnih izvlečkov in učinkovin, ki se uporabljajo za terapijo z inhalacijo.

Vsebuje med, propolis, sol, koncentriran izvleček ameriškega slamnika, izvleček smrekovih vršičkov, izvlečke velike koprive, navadnega sleza, bezga, materine dušice in malinjaka. Inhalacijska mešanica proti prehladu in gripi deluje proti mikrobno, ter vlaži in čisti sluznico dihalnih poti.

Inhalacijska mešanica Api-Inhal: jesen – zima ima spremenjeno energetsko strukturo. Informirana je s frekvencami, ki se uporabljajo pri frekvenčni terapiji za lajšanje težav pri prehladu in gripi.

Inhalacijsko mešanico proti prehladu in gripi uporabljamo v času prehladov in gripe, najpogosteje v hladnejših mesecih leta. Takrat so prisotne velike temperaturne spremembe, ki obremenjujejo imunski sistem, prav zato pa smo bolj dovzetni za okužbe.

Zaradi hladnega vremena se tudi več časa zadržujemo v zaprtih prostorih. Zrak v takšnih prostorih je suh in predstavlja okolje, kjer se mikroorganizmi lažje širijo. Prehlad je vnetje zgornjih dihalnih poti (nosa, žrela in grla), ki ga povzročajo različni virusi. Običajno se začne z zamašenim nosom, bolečim žrelom, hripavim glasom in suhim kašljem.

Gripa je akutna okužba dihalnih poti, ki jo povzročajo najrazličnejši virusi. Nastopi nenadno, s povišano telesno temperaturo, glavobolom, vnetjem oči, suhim kašljem, bolečinami v mišicah in sklepih. Največkrat vse naštete znake spremljajo tudi boleče žrelo, izcedek iz nosu, zamašen nos in kihanje. Zapleta, ki lahko sledita prehladu sta vnetje sinusov in ušes, najpogostejša zapleta gripe pa sta bronhitis in pljučnica. Zaradi zmanjšane imunske odpornosti se virusni okužbi lahko pridruži tudi bakterijska infekcija.

Pri gripi in prehladu, ki nima zapletov, je učinkovito le samozdravljenje. Glavni del samozdravljenja vključuje tudi inhaliranje z inhalacijsko mešanico proti gripi in prehladu.
Terapijo z inhalacijo in inhalacijsko mešanico proti prehladu in gripi priporočamo ob pojavu virusnih okužb (prehlad, gripa,..), pljučnice in bronhitisa.
Še posebej jo priporočamo otrokom od 1. leta naprej in malčkom

Ne uporabljajte inhalacijske mešanice proti prehladu in gripi:
• če ste preobčutljivi ali alergični na rastline iz družine nebinovk (Asteracea), kot so npr. tudi arnika, marjetica, rman in kamor sodi tudi ameriški slamnik, ali na katerokoli drugo, v sestavi, omenjeno rastlino
• če imate avtoimunsko bolezen ali progresivno sistemsko obolenje (HIV, multipla skleroza, kolagenoza, levkemija, tuberkuloza);

Izgled in vsebina pakiranja
Inhalacijska mešanica je tekočina, pakirana v stekleno, temno stekleničko. Vsebina pakiranja je škatla, ki vsebuje temno stekleničko s 6 ml vsebine inhalacijske mešanice, stekleno posodico s 35 ml raztopino soli, sterilno dozirno brizgalko (2 ml), žličko in priložena navodila za uporabo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Inhalacijska mešanica Api-Inhal: jesen – zima”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja