Akcija!

Inhalacijska mešanica Api-Inhal: baldrijan

10,18  9,16 

Za naročila do 15h dostava že naslednji dan!

Inhalacijska pomirjevalna mešanica lajša težave živčnega izvora, deluje pomirjevalno in izboljšuje kvaliteto spanja.

Sestava:

Med, sol, izvleček baldrijana, melise, sivke in velike koprive.

Poštnina: 3,66€ - nad 50€ brez poštnine.

Na zalogi

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€
Zaupanja vredna trgovina - preko 6000 spletnih nakupov
100% varen nakup v skladu z GDPR
Šifra: 816 Kategoriji: ,

Opis

KAJ JE API-INHAL INHALACIJSKA MEŠANICA BALDRIJAN?

Inhalacijska pomirjevalna mešanica je mešanica izključno naravnih izvlečkov in učinkovin, ki se uporabljajo za terapijo z inhalacijo.

Vsebuje med, sol, izvleček baldrijana, melise, sivke in velike koprive. Inhalacijska pomirjevalna mešanica lajša težave živčnega izvora, deluje pomirjevalno in izboljšuje kvaliteto spanja.

Inhalacijska mešanica Api-Inhal  Baldrijan ima spremenjeno energetsko strukturo. Informirana je s frekvencami, ki se uporabljajo pri frekvenčni terapiji za lajšanje težav pri nemiru, razdražljivosti, nespečnosti in nervozi.

Inhalacijsko pomirjevalno mešanico uporabljamo pri najrazličnejših stanjih živčne napetosti, nemira, razdražljivosti, ter olajšanju težav pri nespečnosti. Inhalacijsko pomirjevalno mešanico uporabljamo tudi, kadar smo v stresnem stanju.

Stres je čustveni, duševni, telesni in vedenjski odgovor posameznika na morebitno škodljiv stresni dejavnik. Stres je reakcija celega telesa in lahko povzroča spremembe na vseh organih in celicah. Pri vsakem stresnem odzivu se izloči veliko stresnih hormonov. Stres je lahko kratkotrajen, lahko pa traja dlje časa. V tem primeru je stresno stanje negativno, kar pa vodi v najrazličnejše presnovne bolezni in spremembe (sladkorna bolezen, zvišana raven maščob, debelost) in zmanjšano sposobnost imunskega odziva. Glavni psihični znaki, ob katerih lahko uporabljate pomirjevalno mešanico: napetost, razdražljivost, težave s spominom in koncentracijo, pomanjkanje volje, težave s spanjem, občutek nemoči, tesnoba, depresivna stanja, težave v komunikaciji in odnosih. Priporočamo jo vsem z najrazličnejšimi stanji nevroze, napetosti in nemira, vsem v stresnih stanjih in vsem, ki imajo težave s spanjem.

Ne uporabljajte inhalacijske pomirjevalne mešanice:
• če ste preobčutljivi ali alergični na katerokoli, v sestavi, omenjeno sestavino ali rastlino
• če jemljete zdravila, kot je diazepamali amitriptilin (lahko poveča učinke uspaval ali zdravil, ki uravnavajo razpoloženje)
• med dojenjem in nosečnostjo;

Izgled in vsebina pakiranja
Inhalacijska mešanica je tekočina, pakirana v stekleno, temno stekleničko. Vsebina pakiranja je škatla, ki vsebuje temno stekleničko s 6 ml vsebine inhalacijske mešanice, stekleno posodico s 35 ml raztopino soli, sterilno dozirno brizgalko (2 ml), žličko in priložena navodila za uporabo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Inhalacijska mešanica Api-Inhal: baldrijan”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja