Kaj moram vedeti o električni bolniški postelji?

Električna bolniška postelja je nadstandardni pripomoček, ki predstavlja večje udobje za bolnika in lažje oskrbovanje. Smo vodilni ponudnik električnih postelj na Goriškem. Imamo najugodnejše cene, odlično kakovost, največjo zalogo in najbolj prilagodljiv urnik dostave.

Primerna je za osebe do 185 kg. Stranice se preprosto dvignejo in spustijo. Negaovalna postelja je na kolesih, ki se po želji lahko blokirajo.

Preko daljinca lahko upravljate:

 • naklon hrbtnega dela
 • višino celotne postelje
 • spodnji del postelje za pokrčit noge
 • naklon celotne postelje

Postelja je vrhunske kakovosti – nemška proizvodnja z danskimi motorji Linak. V redkem primeru okvare nudimo brezplačen servis.

Najem električne postelje vsebuje: električno posteljo s stranskimi ograjami.
Ne vključuje trapeza za dvigovanje, vzmetnice, ali katerega drugega izdelka. Vzmetnico, trapez, posteljno mizico in še veliko drugih izdelkov za lažje oskrbovanje in večje udobje lahko kupite pri nas. Vse izdelke lahko brez dodatnih stroškov dostavimo skupaj s posteljo.

V kolikor se zanimate za nakup postelje, si oglejte naše negovalne bolniške postelje.

Kakšni so stroški izposoje?

Električno negovalno posteljo si lahko izposodite samoplačniško (1,55€ na dan) ali na naročilnico ZZZS z doplačilom 1,12€ na dan. Brezplačni najem na naročilnico zdravnika je le za navadno posteljo. Posteljo dostavimo in montiramo na domu. Poleg dnevnega najema morate plačati še dostavo/montažo in prevzem/demontažo. Cene so sledeče:

Izposoja negovalne postelje na naročilnico ZZZS:

 • 1,12 € na dan
 • Brez administrativnih stroškov.
 • 10,00 € za montažo postelje, vključenih je 5 km dostave. Dodatno se obračuna 1€ na vsak kilometer v primeru, da vas na domu obišče en montažer. V tem primeru morate zagotoviti, da je pri vas doma nekdo, ki bo montažerju v pomoč pri prenosu in sestavi postelje. Oseba ne potrebuje nobenih spretnosti, biti mora zgolj dovolj močna za dvigovanje zmerno težkih predmetov.

  ALI

 • 20,00 € za montažo, vključenih je 5 km dostave. Dodatno se obračuna 1,50 € na kilometer v primeru, da vas na domu obiščeta dva montažerja. V tem primeru vso fizično delo opravimo mi.

Samoplačniška izposoja negovalne postelje:

 • 1,55 € na dan. Ob izposoji plačate vnaprej najem postelje za 60 dni. V primeru, da bolniško posteljo prej vrnete, se tega stroška ne vrača.
 • 29,00 € administrativnih stroškov, ki vključujejo tudi montažo in demontažo. Dodatno se obračuna 1€ na vsak kilometer v primeru, da vas na domu obišče en montažer oziroma 1,50 € na kilometer v primeru, da vas na domu obiščeta dva montažerja.

Cene za dostavo so za eno smer. Enako ceno plačate za prevzem in demontažo postelje. Cene dostave se računajo iz Nove Gorice s pomočjo spletne aplikacije “Google Maps” ali “Razdalje med kraji”. 

Posteljo morate vrniti čisto, sicer zaračunamo dodatne stroške čiščenja in razkuževanja v višini 20,00 €.

Kako si izposodim posteljo?

 1. Osebno v trgovini. V primeru, da si izposojate v breme ZZZS, s seboj prinesite naročilnico od zdravnika in zdravstveno kartico.
 2. Preko telefona – pokličite (05) 330 46 16.
 3. Pošljite povpraševanje kliknite tukaj.

Pri oddaji naročila boste morali oddati osebne podatke in podpisati pogodbo. Za pogodbo mora jamčiti tudi pooblaščenec, ki bo v primeru nezmožnosti naročnika prevzel vse finančne obveznosti. Pogodba je pravno zavezujoča.

Če naročilo negovalne postelje opravljate v eni od naših poslovalnic, boste ob naročilu podpisali pogodbo in poravnali zgoraj navedene stroške.

Če naročilo negovalne postelje opravljate preko telefona ali spleta, morate ob dostavi obvezno oddati naročilnico in poravnati račun.

Katere druge izdelke bi bIlo dobro si izposoditi ali kupiti?

Vse izdelke lahko brez dodatnih stroškov dostavimo na dom skupaj s posteljo.

Posteljni trapez vam lahko zdravnik ob postelji predpiše na naročilnico. Lahko ga najamete tudi samoplačniško (0,18 € na dan).

Vzmetnica – 20% popust – od 152,65 €.

Za polno funkcionalnost postelje potrebujete vzmetnico, ki se prepogiba. Vzmetnica z vzmetmi ni primerna.

Invalidski voziček si lahko izposodite z naročilnico v breme ZZZS, samoplačniško (0,87€ na dan), ali ga kupite (od 165,13€).

Antidekubitus blazino s kompresorjem si lahko izposodite z naročilnico v breme ZZZS ali jo kupite (50,59€).

Posteljno mizico si lahko izposodite z naročilnico v breme ZZZS, samoplačniško (od 0,06€ na dan), ali jo kupite (od 131,31).

Toaletni stol – 119,12€. Zagotovljeno ugodna cena.

Sedež za tuš ali kad – 10% popusta – od 38,20€

Plenice za odrasle. Zagotovljeno najboljša cena.

Ob izposoji električne postelje lahko izkoristite 10% na sledeče izdelke za nego na domu:

 • krema za roke
All search results
Add to cart